Ustvarjamo zgodbe, ki vas delajo drugačne!
 
  Vzdrževanje in spletni marketing

Spletni marketing

Zavedamo se, da je spletni marketing postal veliko več kot oglaševanje na spletu.
S skrbnimi in dobro načrtovanimi marketinškimi kampanjami našim strankam dvigamo prepoznavnost in večamo promet.

Spletni marketing je širok pojem in terja veliko aktivnosti, med katere na prvo mesto sodi načrtovana marketinška strategija. Po postavitvi strategije, v naši agenciji izvajamo optimizacijo spletnih strani za vse iskalnike, zakupimo spletne oglasne prostore, ki so smiselni za naročnikovo dejavnost, svetujemo in izvajamo vse aktivnosti na socialnih omrežjih, izvajamo e-mail marketing in druge marketinške aktivnosti.

Ob vseh aktivnostih pa nenehno nadzorujemo porabljena sredstva, merimo rezultate in svetujemo glede na učinkovitost porabljenih sredstev.

Vzdrževanje

Poleg vrhunsko oblikovane in dobro premišljene spletne strani, je izrednega pomena brezhibno delujoča spletna stran. Zato naši strokovnjaki nenehno sledijo napredkom in trendom ter poskrbijo, da naročnikova spletna stran pravilno deluje na vseh napravah.

Svojim naročnikom vedno svetujemo, da zaradi boljše ažurnosti mi poskrbimo za dodajanje njihovih novih vsebin, obenem pa ob vsaki novi vsebini zopet opravimo hitro analizo, da je le-ta uporabniku podana na najboljši možen način.