Ustvarjamo zgodbe, ki vas delajo drugačne!
 
  Ekipa, ki piše dobre zgodbe

Vsak doda k vaši zgodbi svoj delček

Smo ekipa strokovnjakov za splet. Vsak od nas ima za sabo vsaj 6 let izkušenj z delom na spletu, vsi skupaj pa smo delu na spletu posvetili 42 let. Vsem nam delo na spletu ni samo služba, ampak smo s spletom povezani tudi v prostem času: strastno opazujemo trende in spremljamo novosti.

Aljoša Motore
38 let, programer in SEO

»Če spletne strani nihče ne obišče, nismo naredili nič. Vašo spletno stran vzamem za svojo, zato se zares potrudim, da pride kar najvišje med zadetke. Več obiska kot imaš, več kupcev dobiš«.

Bojana Motore
37 let, oblikovalka in administratorka

»Spletna stran mora prepričati v svojo podobo, obenem pa biti ažurna, da je obiskovalec pravilno informiran. Le prave informacije, ki so predstavljene na pravi način, vabijo kupce in posledično prodajajo«.

Karolina Očkerl
35 let, administrator

»Ustvarjanje in ohranjanje dobrih poslovnih odnosov je naša pot do uspeha. Zavedamo se, da kjer je volja, tam je pot. Kadar počnemo stvari z veliko predanostjo in zanimanjem, smo najučinkovitejši in uspešnejši. In ti trenutki so najlepši za vsakega posameznika. V kolikor pa nam življenje ponudi limono, ne obupamo, ampak ga prosimo še za sol in tequilo!«

8+
let
ustvarjanja
80+

naročnikov
120+
   uspešnih
   zgodb
20+
milijonov klikov
naših zgodb