Ustvarjamo zgodbe, ki vas delajo drugačne!
 
  Analiza in zasnova

Analiza trga in pregled konkurence

Poznavanje trga, konkurence in ciljne skupine - to so ključni elementi vsakega poslovnega načrta, njihovo poznavanje pa trden temelj uspešnega poslovanja.

V naši agenciji se vsakega projekta lotimo preudarno, veliko pozornosti namenimo prav analiziranju trga ter konkurenčnih dejavnosti. Pri podrobnejši analizi smo še posebej pozorni na izpostavljene prednosti, še bolj pa na zakrite slabosti, ki si jih pri svojih strankah ne dovolimo.

Zasnova spletne strani

Pustiti najboljši vtis na obiskovalca v le nekaj sekundah je izziv, ki si ga zastavimo prav pri vsakem projektu. Zato se trudimo, da imajo naše spletne strani v ospredju privlačno obliko ter konkretno vsebino, ki uporabnika hitro in učinkovito nagovarja, v ozadju pa brezhibno tehnologijo ter do potankosti premišljeno in preučeno uporabniško izkušnjo končnega uporabnika. Zato oblikovna postavitev, vsebinskost, vodenje uporabnika ter nenazadnje enostavnost, pri nas niso prepuščeni naključju!

Z dobro komunikacijo z naročnikom, s svojim znanjem in kreativnostjo cele ekipe, oblikujemo spletne strani, ki so v skladu z naročnikovo dejavnostjo, celostno grafično podobo in zastavljenimi cilji.

Naše vodilo je, da vsakega obiskovalca hitro prepričamo, da je spletna stran vredna njegovega časa.